Top latest Five crema hidratanta Urban news

Wiki Article

La crema facial hidratante con colágeno de Nezeni es best para nutrir en profundidad e iluminar las pieles más secas gracias a su contenido en colágeno hidrolizado, extractos vegetales antioxidantes y betaína calmante.

Mai mult, datorită efectului de regenerare epiderma se va restructura treptat, devenind mult mai elastică și mai sănătoasă.

Calmeaza si confera un component catifelat pielii, inca de la primele aplicari. Hidratarea dureaza 24 ore, cu reaplicari la cateva ore. Contine extract de aloe vera si alte substante benefice pentru mentinerea tenului sanatos si tanar.

Daca vrei sa ai o piele sanatoasa, cremele antirid nu sunt singura ta arma impotriva ridurilor si a liniilor de varsta! Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa combateti imbatranirea in obiceiurile zilnice:

Tehnologia MVE: Prin intermediul acestei tehnologii, ingredientele cheie sunt eliberate treptat in piele, asigurand o hidratare intensa si continua pe parcursul intregii zile

Aceasta nu conține parfum, fiind greată pentru persoanele cu pielea sensibilă, fiind testată și dermatologic.

Considerată de multe utilizatoare drept cea mai bună cremă de față antirid, Clinique Wise Scientific Repair service poate fi utilizată și de către persoanele cu tenul mai sensibil, fiind testată dermatologic și contra alergiilor.

Alegerea unei creme antirid potrivită pentru tipul tău de 10 și folosirea ei cu rigurozitate este un aliat de încredere, pentru treatment tenul tău îți va mulțumi mai târziu. 

Tehnologia Multi-Rigidity este conceputa pentru a intari aspectul pielii in timp ce aceasta este cea mai receptiva.

Astfel, vei scăpa de impuritățile treatment pot cauza acnee, iar tu te vei putea bucura de un 10 curat și luminos.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a va furniza o experienta mai buna. Daca continuati navigarea sunteti de acord cu politica cookies.Sunt de acord

Vichy este, fara indoiala, un brand de clasa mondiala, cu o gama de produse de ingrijire a pielii extrem de eficiente. Vichy Liftactiv Surpreme contine ramnoza, o planta de zahar care a fost experimentata pe celulele pielii cultivate in laborator si s-a dovedit a fi foarte eficienta atunci cand vine vorba de stimularea proprietatilor anti-imbatranire ale celulelor.

Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice. Stocarea tehnică sau accesul care sunt utilizate exclusiv în scopuri statistice anonime. Fileără o citație, conformitatea voluntară din partea Furnizorului tău de servicii de internet sau înregistrările suplimentare de la o terță parte, informațiile stocate sau preluate numai în acest scop nu pot fi utilizate de obicei pentru a te identifica. Marketing and advertising Promoting

este inspirată de „banana powder”, secretul make-up artiștilor pentru a  îmbunătăți aplicarea și rezistența anticearcanului, astfel că ajută la obținerea unui aici ten treatment sfidează timpul și vârsta. 

Report this wiki page